Grădiniță și after school în limba germană  
Str. Dristorului nr. 67     0728850073

ERA KINDERLAND

Grădiniță și After School cu predare în limba germană
contact-kid

Intră în legătură cu noi

Completează formularul de contact și îți răspundem cu plăcere la toate întrebările.

Poți de asemenea programa o vizită la gradiniță pentru a afla toate detaliile despre ERA Kinderland - gradiniță și after school cu predare în limba germană.

Atenționare!

-In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date -

Informațiile pe care le furnizați trebuie să fie de minim interes și fără caracter confidențial (spre exemplu doar acele informații necesare pentru identificare sau pentru a intra în legătură cu noi).

Vă informăm că datele cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul furnizării și realizării serviciilor solicitate (dacă este cazul) sau pentru va putea răspunde oricăror solicitări. De asemenea, va informăm că răspunsurile la întrebări sunt voluntare, iar persoana vizată are dreptul de a accesa și de a-și rectifica datele. Dacă sunteți interesat să primiți informații despre ofertele în formă electronică sau prin apeluri telefonice, este necesar consimțământul dvs. prealabil.

to top button